Personal training (PT) in Eindhoven

Een Personal trainer helpt jou met het werkelijk behalen van jouw doelen. De personal training van Sports-up in Eindhoven is 100% gefocust op jou. Hij/zij motiveert en coacht jou en begeleidt jou met je voedingspatroon. Samen trainen met een Personal Trainer betekent dat elke training 100% effectief is. Omdat onze personal trainers opgeleide fitness instructeurs zijn leer je alle oefeningen goed uit te voeren. De kans op blessures is hierdoor tot een minimum beperkt. Wil je effectieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een optimaal (blijvend) resultaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake of adviesgesprek.

Een eigen personal training (PT) en/of lifestyle coach? Dat kan!

Personal training (PT)
Sports-up staat bekend om haar uitstekende personal training. Nu is het mogelijk om nog meer uit jouw training te halen door personal training in te schakelen. Onze personal training zorgt ervoor dat jouw doel behaald wordt. Op deze manier bereik jij snel en op een gezonde manier jouw doel.

Lifestyle coach
Veel mensen hebben een slecht eetpatroon dit komt vaak door een drukke levensstijl. Dit kunnen we veranderen. Samen met uw lifestyle coach wordt er wekelijks een gewicht en vetmeting gedaan. Met deze meting kunnen we uw vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spiermassa) meten. Samen met uw persoonlijke consultant bespreekt u het resultaat van de weging en hoe uw programma verloopt. Uw consultant zal waar nodig uw training en/of eet schema aanpassingen.