Sports Up actie 2019

Begin het nieuwe jaar sportief en voordelig. Tot 1 februari 2019 betaal je geen inschrijfkosten en sport je helemaal gratis.

Wij zijn de toekomst! Geen fitness abonnement met korting, gewoon altijd de laagste prijs

Sports Up is een sportschool met een lage prijsgarantie en is toegankelijk is voor iedereen. In onze sportschool staat het behalen van uw doelstelling centraal. Veel van onze leden geven aan hun doelen naar tevredenheid te behalen in onze sportschool in Eindhoven en Veldhoven.

Wil jij zien en ervaren wat wij samen met jou kunnen behalen? Kom dan nu naar de no.1 sportschool van Eindhoven en Veldhoven voor een gratis proefles of om je in te schrijven.

Discover Sports Up, the gym of the future!

 

Nu tijdelijk gratis inschrijven en gratis sporten tot juni!

6 maanden lidmaatschap: gratis inschrijven / gratis sporten tot mei!
12 & 24 maanden lidmaatschap gratis inschrijven / gratis sporten tot juni!

Sports Up CHALLENGE

De Sports Up Challenge bestaat uit 10 weken trainen onder begeleiding van een Personal trainer (PT) en voedingscoach. In deze 10 weken ga je samen met een personal trainer werken aan jouw doelstelling. Of dit nu gaat om een paar kilo afvallen of een complete body metamorfose “alles is mogelijk”. klik hier voor meer informatie.

ABONNEMENT OVERNAME ACTIE:

Schrijf je nu in en sport GRATIS totdat je oude abonnement is afgelopen (maximaal 3 maanden, inschrijven kan uitsluitend in de vestiging). Je dient een uitschrijfformulier, mail of brief van je uitschrijving bij je andere sportschool, in te leveren tijdens de inschrijving bij Sports Up.

Voorbeeld “Abonnement Overname” actie:

Loopt je abonnement bijv. t/m 1 Oktober 2018, dan sport je tot 1 Oktober 2018 GRATIS en gaat je abonnement bij Sports Up op 1 Oktober 2018 in (vraag in de vestiging naar de voorwaarden).