Bedrijfsfitness

Gezonde werknemers zijn gemotiveerd, verzuimen gemiddeld 78% minder en zijn beter opgewassen tegen de werkdruk en stress.

Sports Up is aangesloten bij de volgende bedrijfsfitness leveranciers.
Bedrijfsfitness Nederland
Bedrijfsfitness online
Highfive
Benvitaal

Uit onderzoek van TNO en NOC*NSF wijst uit dat de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toeneemt als personeel aan sport doet. Naast dat bedrijfsfitness spanning en stress reduceert, helpt het ook RSI, lage rugklachten en burn-out verschijnselen te voorkomen.

Dit is voor Sports Up dan ook een belangrijke reden om bedrijfsfitness aan te bieden. Al diverse bedrijven waar onder Philips, Friese Poort en Accolade Groep maken gebruik van deze bedrijfsregeling.

Door een wetswijziging is het voor bedrijven nu nog aantrekkelijker om haar werknemers te laten sporten.

Doordat de fiscaal voordelige verrekening van het fitnessabonnement voor de werkgever een voordeel oplevert (lagere werkgeverslasten), is het mogelijk dat de werkgever kosten neutraal een werkgeversbijdrage geeft. Met een dergelijke bijdrage loopt het gemiddelde belastingvoordeel al op tot 50%.

Zo stimuleert u uw werknemers nog eens extra om te gaan bewegen!

Hoe kunt u bedrijfsfitness introduceren binnen uw bedrijf?
Wij beschikken over verschillende middelen om bedrijfsfitness binnen uw bedrijf tot een succes te maken. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.
Kan iedereen zomaar starten?
Iedereen kan sporten bij Sports Up onze fitness en groepsles instructeurs beschikken over de kennis en vaardigheden om voor iedereen een passende training te verzorgen.

Wilt u meer informatie over bedrijfsfitness