Better Belly: afslanken m.b.v. Infrarood

Het geheim van gezond afslanken met de Better Belly is dat het infrarood diep doordringt in alle organen en de vetcellen daaromheen. De band wordt verwarmt tot 55 graden. De opwarming van de spieren en de organen zorgt ervoor dat het basaalmetabolisme wordt gestimuleerd. Ook worden de vetcellen zo warm dat ze hun vet zullen afstaan

De Methode

U komt 3x per week 45 minuten trainen voor 4 weken. De eerste keer wordt u gemeten en gewogen. U traint met de Better Belly over uw kleding en uw middel wordt ingepakt met een laagje cellofaan. Dit is enerzijds voor een nog beter resultaat en anderzijds voor de hygiëne. Na 4 weken wordt u opnieuw gemeten en ziet u het verbluffende resultaat!
De vele positieve effecten op het lichaam met de Better Belly:

  • Stimuleert de vetverbranding
  • Verhoogt het basaalmetabolisme
  • Vermindert rugklachten
  • Ondersteunt het herstel
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen uit het lichaam
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust

Het resultaat

Mensen verliezen tot wel 2 kledingmaten in 4 weken! Een ander positief effect is dat fysieke klachten geheel kunnen verdwijnen en dat mensen er lekkerder van kunnen slapen. Het lichaam wordt gestimuleerd om meer vet te verbranden om de temperatuur van de band die 55 graden bedraagt, terug te brengen naar 37 graden, wat de eigen lichaamstemperatuur is. Dit kost veel calorieën.
Kosten: kuur  12 x 45 min (op afspraak) €79,- per kuur! 

Better Belly actie

De Better Belly is geheel anders dan andere afslankgordels en werkt uitermate gebruiksvriendelijk. De uitslagen van de testen op dit gebied zijn inmiddels revolutionair te noemen.

Waarom het nu wel lukt om af te slanken rond uw taille.
Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt, dat is het probleem tevens waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik opeens wel warm wordt. Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogd naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in deze zone wordt met 100% verhoogd! Wij zijn zelf met de Better Belly gaan werken, hebben mensen de BetterBelly ® laten testen en zagen het verbluffende resultaat. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afnemen. En dit resultaat was niet slechts bij een persoon nee, bij alle 50 personen die wij getest hebben. Zeker 1 tot 2 kledingmaten minder was het resultaat! WAUW! En het mooie is dat wij de Better Belly ook getest hebben bij personen die al sporten. Want mensen die inactief zijn en opeens gaan sporten vallen sowieso wel af. Onze testpersonen waren allen sportieve mensen die zeker 3 keer per week trainden. Dit willen wij graag delen met andere mensen. Ons doel is mensen zich gelukkig te laten voelen met hun eigen lijf. Mensen kunnen nog zo hard trainen, maar het buikvet wil vaak  maar niet weg. Daar hebben wij nu dus een oplossing voor!  
Wanneer kan ik gebruik maken van de Better Belly?
U kunt op elk tijdstip van de dag gebruik maken van de Better Belly. Wij hebben een planner waarmee u de Better Belly kunt bespreken.

Wil jij een gratis proefles