Groepslessen in Eindhoven

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen in Eindhoven. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Al onze groepslessen in Eindhoven staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt natuurlijk voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Aerobic BBB

Aerobics is een groepstraining op moderne muziek. Het accent van de training ligt op de verbetering van het algemene uithoudingsvermogen (conditie).

Paaldansen

Ben je op zoek naar een complete body workout? Dan is paaldansen iets voor jou!!!

Pilates

Pilates zijn oefeningen die erop gericht zijn om het gehele lichaam te versterken, stretchen en balanceren.

Power yoga

Power Yoga is een hele dynamische vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden. Power Yoga kenmerkt zich door het achter elkaar uitvoeren van een serie asana’s (yoga houdingen). Hierdoor ontstaat er echt een ‘flow’ van bewegingen.

Pump

Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 55 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squads, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft.

Spinning

Een Spinning workout is goed voor hart en vaten, je krijgt een sterk hart, het vergroot je longinhoud en is goed voor een regelmatigere bloedsomloop en soepele spieren.

Total body workout

Total body workout is een pittige workout waarbij heel het lichaam aan bod komt! Geen moeilijke choreografieën, maar een uur lang er flink tegen aan en lekker zweten!

Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van dumbbells (gewichten), halterstangen, elastieken, steps etc.
Total body workout is een combinatieles van conditioneel en spierverstevigend, waar het accent vooral ligt op het spierverstevigende gedeelte.

Zumba

Zumba is een dance-fitness workout wat bestaat uit allerlei danspasjes op merengue, salsa, e.a. latijns-amerikaanse muziek. De stapjes zijn eenvoudig, de muziek is ritmisch en hypnotiserend, Zumba is gewoon echt leuk!

Virtual Spinning

Vitual Spinning lessen kunt u ieder moment van de dag volgen.