Ladies Only Groepslessen

Alle vrouwelijke leden kunnen tijdens de Ladies Only tijden gebruik maken van verschillende groepslessen. De Ladies Only lessen worden verzorgt door vrouwelijke instructrices.

Dinsdag 20.00-21.00 Virtual Spinning
Woensdag 19.30-20.30 Zumba
Donderdag 19.00-19.55 Tae-bo
Vrijdag 19.00-20.00 Virtual Spinning
Zondag 10.00-11.00 / 14.00-15.00 Virtual Spinning

Tae Bo
Heb je zin om je fitter en energieker te voelen, of wil je gewoon je vechtsporttechnieken verbeteren, dan is tae-bo de sport voor jou. Tae- bo is een combinatie van karate, kickboksen en aerobics. Op opzwepende muziek werk je aan kracht, conditie, lenigheid en zelfvertrouwen. Het is geen dansen, geen karate, geen fitness. Het is al dit samen, maar dan anders! Onder leiding van een ervaren instructeur/trice leer je stoten en trappen op muziek. Iedereen kan aan de les meedoen, want je kunt je eigen niveau en tempo bepalen.
Zumba
Zumba is een dance-fitness workout wat bestaat uit allerlei danspasjes op merengue, salsa, e.a. latijns-amerikaanse muziek. De stapjes zijn eenvoudig, de muziek is ritmisch en hypnotiserend, Zumba is gewoon echt leuk!
Virtual Spinning
ClubVirtual Cycling neemt je mee naar bestemmingen over de hele wereld, van de Alpe d’Huez tot Sicilië! De virtuele lessen bieden jou de mogelijkheid om ook buiten de vaste uren een fitnessles te kunnen volgen. De ideale manier om je conditie op peil te brengen (of te houden) op een manier die je zelf bepaalt! De lessen van ClubVirtual zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je een beginnende sporter, of heb je al veel ervaring? De lessen zijn te volgen voor sporters van ieder niveau. Zo volg je altijd een les die bij jou past en ervaar je keer op keer de ultieme beleving! Tijdens de ClubVirtual Cycling-lessen word je gecoacht door één van de ervaren ClubVirtual instructeurs. De instructeur is gedurende de hele les in beeld om jou de nodige aanwijzingen te geven. Waar wacht je nog op?

Wil jij een gratis proefles