Personal training (PT) in Eindhoven

Met personal training bij Sports Up in Eindhoven helpen onze personal trainers jou met het werkelijk behalen van jouw doelen. De personal trainers in Eindhoven zijn 100% gefocust op jou en motiveren en coachen jou. Onder personal training valt ook het begeleiden van je voedingspatroon. Samen trainen met een personal trainer betekent dat elke training 100% effectief is. Omdat onze personal trainers opgeleide fitness instructeurs zijn leer je alle oefeningen goed uit te voeren. De kans op blessures is met personal training tot een minimum beperkt. Wil je effectieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een optimaal (blijvend) resultaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake of adviesgesprek.

Een eigen personal trainer (PT) en/of lifestyle coach in Eindhoven?

Personal training (PT)
Sports Up staat bekend om de uitstekende personal training in Eindhoven. Daarom is het nu mogelijk om nog meer uit jouw training te halen door personal training in te schakelen. Onze personal training in Eindhoven zorgt ervoor dat jouw doel behaald wordt. Op deze manier bereik jij snel en op een gezonde manier het resultaat dat jij wilt bereiken.

Lifestyle coach
Veel mensen hebben een slecht eetpatroon dit komt vaak door een drukke levensstijl. Dit kunnen we veranderen. Samen met uw lifestyle coach wordt er wekelijks een gewicht en vetmeting gedaan. Met deze meting kunnen we uw vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spiermassa) meten. Samen met uw persoonlijke consultant bespreekt u het resultaat van de weging en hoe uw programma verloopt. Uw consultant zal waar nodig uw training en/of eet schema aanpassingen.