Senioren fitness in Eindhoven

Een gezonde levensstijl is bij ouderen nog meer van belang. Senioren fitness is aangepaste voor mensen van 55+ waarbij gezondheid en bewegen centraal staat.

Senioren fitness is fitness onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs voor mensen van 55+. Senioren fitness bestaat zowel uit cardio fitness en kracht training.

Onze Instructeurs stellen voor u een trainingsschema samen dat afgestemd is op uw doelen. Senioren fitness is het recept om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk vitaal blijft. Antiveroudering start met de aanpak van de stofwisseling en een gezonde levensstijl.

Senioren fitness kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat u zich weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Tevens kunt u tijdens het fitnessen sociale contacten op doen met leeftijdsgenoten.

Regelmatiger bewegen door middel van senioren fitness zorgt voor sterke hart en bloedvaten, een beter afweersysteem en een hoger energieverbruik. Bovendien vermindert een soepeler lichaam door senioren fitness de kans op ongevallen en complicaties.

Wil jij een gratis proefles