Tae-Bo

Tae-bo is een zeer dynamische en uitdagende sport waarbij diverse vechtsporttechnieken op muziek worden uitgevoerd. Deze technieken komen voort uit kickboksen, karate en andere oosterse vechtsporten.

Tae-Bo

Tae-bo is een zeer dynamische en uitdagende sport waarbij diverse vechtsporttechnieken op muziek worden uitgevoerd. Deze technieken komen voort uit kickboksen, karate en andere oosterse vechtsporten.

Tae Bo is een prima sport om rugklachten te voorkomen. Bij veel sporten train je het lichaam maar eenzijdig, en bestaat de kans dat je lichaam als het ware krom trekt. Hiervan is bij Tae-Bo geen sprake want hierbij wordt zowel de linker- als de rechterzijde van het lichaam evenveel getraind.

Kom kennismaken met Tae-Bo!

Heb je zin om je fitter en energieker te voelen, of wil je gewoon je vechtsporttechnieken verbeteren, dan is tae-bo de sport voor jou. Tae- bo is een combinatie van karate, kickboksen en aerobics. Op opzwepende muziek werk je aan kracht, conditie, lenigheid en zelfvertrouwen. Het is geen dansen, geen karate, geen fitness. Het is al dit samen, maar dan anders! Onder leiding van een ervaren instructeur/trice leer je stoten en trappen op muziek.

Iedereen kan aan de les meedoen, want je kunt je eigen niveau en tempo bepalen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan langs voor een gratis proefles of voor meer informatie.

Waar is Tae-bo goed voor?

In de lessen staat het trainen van het uithoudingsvermogen en het verbruiken van veel calorieën centraal. Daarnaast heeft het beoefenen van Tae-Bo de volgende positieve effecten:

  • Verbetering van souplesse en coordinatie
  • Spierversteviging
  • Vetverbanding
  • Conditieverbetering
  • Aanleren van zelfverdedigingstechnieken
  • Krachtvermeerdering

Kortom een allesomvattende sport voor mensen die actief willen sporten.

Hoe kan ik meedoen met een Tae-bo les?
Mee doen? Dat kan natuurlijk. Maak meteen even een afspraak voor een gratis proefles. Probeer het gewoon eens, dan voel je zelf wat het is. Bovendien is het niet alleen erg leuk om te doen, je doet er je lichaam voordeel mee!

Wil jij een gratis proefles