Total body workout

Total body workout is een pittige workout waarbij heel het lichaam aan bod komt! Geen moeilijke choreografieën, maar een uur lang er flink tegen aan en lekker zweten!

Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van dumbbells (gewichten), halterstangen, elastieken, steps etc.
Total body workout is een combinatieles van conditioneel en spierverstevigend, waar het accent vooral ligt op het spierverstevigende gedeelte.

Total body workout

Total body workout is een freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Op muziek doe je verschillende oefeningen die door de instructrice worden voorgedaan. Al snel zie je de resultaten van een total body workout les, je billen, buik en benen worden strakker, je conditie word in een razend tempo beter en je krijgt meer kracht in je onder en bovenlichaam.

Wat is total body workout?

Total body workout is een fitness groepsles die geschikt is voor iedereen met een beetje gevoel voor ritme en muziek. De total body workout les kan door mannen als vrouwen worden gevolgd.

Wat train ik met total body workout?

•Verbetering van de conditie. •Verbetering van de coördinatie. •Vermindering van het vetpercentage. •Verbetering van de spieruithoudingsvermogen: benen, billen en buik.

Wil jij een gratis proefles