De Vacu step

Dit is de vetverbrander voor billen, buik en benen. U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitnessprogramma en misschien zelfs een dieet. Hierdoor valt u overal af, met uitzondering van de probleemzones, de billen, buik en benen hiervoor nu is de Vacu Step.

Hoe werkt het.

Dit is de vetverbrander voor billen, buik en benen. U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitnessprogramma en misschien zelfs een dieet. Hierdoor valt u overal af, met uitzondering van de probleemzones, de billen, buik en benen hiervoor nu is de Vacu Step. Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de Vacu Step voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B`s. Het resultaat zal zijn dat ook u afvalt bij de billen, buik en benen. U zult verbaasd staan over de resultaten van de Vacu Step, want vanaf de eerste keer zult u resultaten zien. Gedurende een kuur zult u zelf kunnen constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij de 3 B`s duidelijk vermindert.

Dit is dus de methode tegen hardnekkige cellulitis. Testen hebben eenduidig bewezen: met de vacu-step verliezen vrouwen driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vet-verbrandingstraining. De Vacu Step maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid.
Kosten 20 sessies 30 minuten voor maar €120,-!
 
incl. 3 metingen en voedingsadvies

Wil jij een gratis proefles