Kom voor een gratis proefles naar ons fitnesscentrum in Eindhoven of Veldhoven en ervaar de gezellige sfeer van fitnessen bij Sports Up. 

Fitnesscentrum of sportschool in regio Eindhoven? Sports Up is uw beste keuze

Er is een ruim aanbod fitnesscentra in de regio Eindhoven. Zoekt u een gezellig en betaalbaar fitnesscentrum, met een ruim aanbod aan apparatuur en waar u tevens goede begeleiding krijgt, dan komt u vanzelf uit bij Sports Up. Maak kennis met onze vestiging in Eindhoven of  Veldhoven. U bent altijd welkom voor een gratis proefles.

Wist u dat veel mensen vroegtijdig afhaken met fitness omdat ze te weinig of zelfs geen aandacht krijgen? Veel mensen die beginnen met fitness vinden het het al snel eentoning en saai worden. Ze missen uitdaging, variatie e, boeken geen of onvoldoenden vooruitgang.

In een fitness centrum van Sports Up is altijd een professionele instructeur aanwezig voor vragen of begeleiding. daarom komt het vroegtijdig afhaken bij Sports Up veel minder voor.

Bij Sports Up trainen mensen van alle leeftijden. Door de ruime opzet zijn er altijd voldoende toestellen vrij om te trainen.

Fitnessen in Eindhoven voor € 9,95 per maand

Bij Sports Up in Eindhoven gebruikt u de allernieuwste apparatuur, variërend van krachttoestellen tot cardio-apparatuur. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten, aan uw conditie wil werken, wilt afvallen of gewoon een fijne goedkope en betaalbare sportschool of fitnesscentrum in Eindhoven zoekt. Bij ons kunt u optimaal aan de slag. Kom eens kijken bij Sports Up Health centre in Eindhoven en laat u overtuigen.

In de sportschool van Sports Up heerst altijd een ontspannen gezellige sfeer, die u zal motiveren om te sporten en het ook langer vol te houden. Onze fitnessleden variëren in leeftijd van 14 tot 70 jaar.

Naast voldoende beweging is een gezonde voeding minstens zo belangrijk om uw doel te halen. Sports Up in Eindhoven geeft u tevens een deskundig voedingsadvies op maat.

Meer informatie over onze sportschool en fitness centrum in Eindhoven vindt u hier.

Fitnessen in Veldhoven voor € 9,95 per maand.

In Veldhoven opende Sports Up enkele jaren geleden haar tweede fitness centrum. U kunt in onze sportschool in veldhoven onbeperkt fitness en cardio komen doen voor € 9,95 per maand.  Naast de nieuwste fitness, cardio en krachtapparatuur bieden we in onze sportschool in Veldhoven ook groeplessen aan en hebben we een aantrekkelijke aanbieding voor meerdere abonnees die op hetzelfde adres wonen. Kom eens kijken bij Sports Up Health centre in Veldoven en laat u overtuigen. tevens kunt u persoonlijke begeleiding krijgen.

Ook in deze tweede sportschool van Sports Up heerst altijd een ontspannen gezellige sfeer, die u zal motiveren om te sporten en het ook langer vol te houden.

Meer informatie over onze sportschool en fitness centrum in veldhoven vindt u hier.