Veldhoven

Groepslessen

 

Veldhoven

Groepslessen overzicht

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Onze groepslessen staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Wij zien erop toe dat sporters verantwoord van elkaar kunnen leren, en blijven leren. Van de sporters verwachten wij een groot respect ten opzichte van medesporters. Hiermee garanderen wij een optimale sfeer.

Boksen
Een sport waarbij je op een uitstekende  manier beweging combineert met fitness conditietraining en krachttraining. Het helpt je motoriek verder te ontwikkelen  en stressniveau’s te verlagen.

Boksen groepslessen kun je volgen bij Sports-up in Veldhoven. Schrijf je in voor een gratis proefles om kennis te maken met Boksen in de regio Veldhoven.

Meer informatie

Pilates

Pilates is een workout specifiek gericht op body en mind.

Door het uitoefenen van stretch oefeningen en verschillende houdingen in combinatie met je ademhaling werk je aan je kracht, flexibiliteit en concentratievermogen. Door met extra gewichten en attributen de oefeningen uit te voeren krijg je een ultieme combinatie om je energie leven te boosten en je verbranding te verhogen.

Pilates groepslessen kun je volgen bij Sports-up in Veldhoven. Schrijf je in voor een gratis proefles om kennis te maken met Pilates in de regio Veldhoven.

Meer informatie

Total body Workout

Bij deze workout werk jij jezelf gedurende  de hele les in het zweet waardoor je optimaal kilocalorieën verbrandt!  Het is een combinatie van training met  gewichten, elastieken en steps waar je  spieren extra worden gestimuleerd.

Meer informatie

Pump

Dé workout waar al je spiergroepen optimaal geactiveerd worden. dat is Pump!

Door met een stang en gewichten verschillende oefeningen te doen krijg je de beste fitness workout die je maar kunt bedenken.

Schrijf je in voor een gratis proefles Pump.

Meer informatie

Zumba

Zumba is een dance workout geinspireerd door de Latin cultuur en levendige muziek. Een mix van salsa en merenque zorgen dat onze body tot leven komt en je ondertussen je lichaam aan het trainen bent.

Schrijf je in voor een gratis proefles.

Meer informatie

Gratis proefles

Bij Sports-Up fitness centrum in Veldhoven kun je altijd vrijblijvend een proefles nemen. Zo kun je altijd zelf beleven hoe het is om in onze sportschool te trainen, voordat je een lidmaatschap neemt.

Meld je aan en maak een afspraak voor jouw proefles bij Sports-Up in Veldhoven. Je kunt kiezen uit een proefles fitness of een proefles bij een van de vele groepslessen die je in onze sportschool in Veldhoven kunt volgen.

Ons fitness aanbod

Personal training programma’s

Wil je doelgericht sporten en snel resultaat en wil je een optimaal rendement uit je trainingen halen? Kies dan voor een Personal Training Programma. Onze personal trainers in Veldhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training in onze sportschool te begeleiden. 

Fitness centrum

Sports-up Healthcentre biedt een modern fitness centrum wvoor een betaalbare prijs. Een unieke all inclusive budget sportschool voor iedereen. Door ons hoog serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen en personal training voelt u zich meteen op uw gemak.

Kom een keer vrijblijvend sporten om kennis te maken met onze sportschool. Vanaf € 9,95 per maand geniet u in ons fitness centrum in Veldhoven van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de apparaten.

Fitness en krachttraining

Bij fitness centrum Sports Up kun je al onbeperkt fitnessen voor € 9,95 per maand. Eventueel met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal groepslessen. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles. Word nu lid, schrijf je in en profiteer van onze blijvend lage prijzen.

Sportschool Eindhoven / Veldhoven

    NAAM

    E-MAILADRES

    BERICHT


    Proefles