Sportschool en Fitness centrum Veldhoven

'Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Krachttraining met en zonder begeleiding

Welkom bij Sports Up in Veldhoven.

Sports Up Healthcentre in Veldhoven is een unieke all in budget sportschool voor iedereen. Door ons hoog serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen en personal training voelt u zich meteen op uw gemak. Voor een scherpe prijs vanaf € 9,95 per maand geniet u van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de apparaten. Voor meer informatie klik hier.

Sporten voor slechts € 9,95 per maand

Bij fitness centrum Sports Up in Veldhoven kun je al onbeperkt fitnessen voor € 9,95 per maand. Eventueel met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal groepslessen. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles. Word nu lid, schrijf je hier in en profiteer van onze blijvend lage prijzen.

Personal training regio Veldhoven

Wil je sneller resultaat of vind je dat het niet snel genoeg gaat en wil je meer rendement uit je trainingen halen? Neem dan nu je eigen personal trainer De Personal trainers van Sports-up in Veldhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training in onze sportschool te begeleiden. Voor meer informatie of een gratis intake klik hier.

Waar in Veldhoven zitten wij?

Fitness centrum Sports Up Is gevestigd op Lange kruisweg 7b. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is onze sportschool / fitness centrum gemakkelijk te bereiken. Openingstijden van Sports-up vindt u hier.

Sportschool en Fitness Centrum Veldhoven

Fitness
U hebt bij Sports Up Healthcentre de allernieuwste apparatuur tot uw beschikking. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt bij ons optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit.

Neem contact op