Bedrijfsfitness Veldhoven

Gezonde werknemers zijn beter gemotiveerd, verzuimen gemiddeld 78% minder en zijn beter opgewassen tegen de werkdruk en stress. Sport-up Veldhoven biedt een passende mogelijkheid voor uw bedrijfs fitness vraagstuk.

Sports Up is aangesloten bij de volgende bedrijfsfitness leveranciers.
Bedrijfsfitness Nederland
Bedrijfsfitness online
Highfive
Benvitaal

Uit een onderzoek van TNO en NOC*NSF komt naar voren dat de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toeneemt als personeel aan sport doet. Naast dat bedrijfsfitness spanning en stress reduceert, helpt het ook RSI, lage rugklachten en burn-out verschijnselen te voorkomen.

Dit is voor Sports Up Veldhoven dan ook een belangrijke reden om bedrijfsfitness aan te bieden. Sport-up verzorgt al voor diverse bedrijven waaronder Philips, Friese Poort en Accolade Groep een bedrijfsfitness regeling.

Door een wetswijziging is het voor bedrijven ook fiscaal nu nog aantrekkelijker om haar werknemers te laten sporten.

Doordat de fiscaal voordelige verrekening van het fitnessabonnement voor de werkgever een voordeel oplevert (lagere werkgeverslasten), is het mogelijk dat de werkgever kosten neutraal een werkgeversbijdrage geeft. Met een dergelijke bijdrage loopt het gemiddelde belastingvoordeel al op tot 50%.

Zo stimuleert u uw werknemers nog eens extra om te gaan bewegen!

Hoe kunt u bedrijfsfitness introduceren binnen uw bedrijf?
Wij beschikken over verschillende middelen om bedrijfsfitness binnen uw bedrijf tot een succes te maken. Neem contact met ons op in Veldhoven voor de verschillende mogelijkheden.
Kan iedereen zomaar starten?
Iedereen kan sporten bij Sports Up in Veldhoven onze fitness en groepsles instructeurs beschikken over de kennis en vaardigheden om voor iedereen een passende training te verzorgen.

Wilt u meer informatie over bedrijfsfitness