Sports Up Groepslessen in Veldhoven

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Onze groepslessen staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Total body workout

Aerobics is een groepstraining op moderne muziek. Het accent van de training ligt op de verbetering van het algemene uithoudingsvermogen (conditie).

Pilates

Pilates zijn oefeningen die erop gericht zijn om het gehele lichaam te versterken, stretchen en balanceren.
Pilates is een goed fitness workout die door veel professionele dansers en sporters gedaan wordt en het is het “geheim” van vele beroemdheden.

Zumba

Zumba is een dance-fitness workout die bestaat uit allerlei danspasjes op merengue, salsa, e.a. latijns-amerikaanse muziek. De stapjes zijn eenvoudig, de muziek is ritmisch en hypnotiserend, Zumba is gewoon echt leuk!

Pump

Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 55 minuten durende workout daagt al je spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squads, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft.

Boksen

Bij Sports Up in Veldhoven heb je de mogelijkheid om mee te doen met uitdagende bokslessen. Boksen is bij uitstek geschikt om je te helpen ontspannen. Daarnaast is boksen dé sport om je lichaam fit te houden.

Power yoga

Power Yoga is een specifieke dynamische vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden. Power Yoga kenmerkt zich door het achter elkaar uitvoeren van een serie asana’s (yoga houdingen). Hierdoor ontstaat er echt een ‘flow’ van bewegingen.