Maak kennis met de Personal Trainers bij Sports-Up in Veldhoven

PT-er Jesse – Mijn naam is Jesse En ik werk als personal trainer bij Sports-Up in Veldhoven. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines en heb zelf ook al veel uren doorgebracht in de sportschool en fitnesscentrum. Mijn uitgebreide sportachtergrond en mijn passie voor sport hebben er toe geleid dat ik nu met veel plezier als personal trainer in Veldhoven actief ben. Het is mijn doel om de passie die ik voor de sport heb, over te brengen op de leden van Sport-Up.

 

Specifieke eigenschap van mij als personal trainer?

Ik onderscheid mezelf door niet te benoemen waar ik als personal trainer allemaal goed in ben, maar door goed te kunnen beoordelen wat jij echt wilt en daar mijn personal training voor jou op aan te passen. Dus.. Laat mij je helpen jouw doelstelling te bereiken!

 

Mijn ontwikkeling tot personal trainer

Als 16 jarige jongen ben ik zelf begonnen met fitnessen in een sportschool in Veldhoven. Zoals dat voor veel mensen in de sportschool geldt, had ook ik aanvankelijk geen idee waar ik mee bezig was. Maar ik moest en zou die grote biceps krijgen! Een goed jaar later en 10 blessures verder besloot ik dat het tijd was om meer te leren over sport en fitness. Ik ben de opleiding sport & bewegen niveau 4 gaan volgen en heb deze ook succesvol afgerond. vanaf die periode heb ik veel ervaring op gedaan in het sport en fitness wereldje, waar ik momenteel nog steeds veel profijt van heb.

 

Personal trainer, maar geen gezondheidsfreak

Zodra je aan een personal trainer denkt, denk je aan een gezondheidsfreak. Dit ben ik dus absoluut niet. In mijn overtuiging is het belangrijkste om een goede balans te vinden. Daar horen gezonde en minder gezonde zaken bij, waardoor je een levensstijl krijgt die ook prima vol te houden is. Als personal trainer wil ik jou helpen deze balans te vinden en je de controle te geven over jouw eigen lijf en shape. Zo kun je afvallen en in shape komen én blijven!

En, nee je hoeft niet bang te zijn dat je alleen nog maar kip met rijst mag eten!

Wil je eens persoonlijk kennis maken of een personal training met mij inplannen, neem dan contact op en stuur mij een mailtje. Ik neem dan direct contact met je op.

Onze Personal trainer Jesse geeft het goede voorbeeld

Als personal trainer is het belangrijk om je goed in te kunnen leven in je doelgroep. Het is gemakkelijk om mensen te vertellen wat ze moeten doen. Het zelf doen is heel andere koek. In december 2018 nam ik daarom deel aan een Men’s Physique wedstrijd en moest hiervoor mijn grenzen opzoeken om iin shape te komen.

Benieuwd naar mij ervaring? lees hier verder