Personal training (PT) in Veldhoven

Een Personal trainer helpt jou met het werkelijk behalen van jouw sportieve doelen. De personal training van Sports-up in Veldhoven is 100% gefocust op jou. Hij/zij motiveert en coacht jou en begeleidt jou met je voedingspatroon. Samen trainen met een Personal Trainer betekent dat elke training voor 100% effectief is. Omdat onze personal trainers in Veldhoven opgeleide fitness instructeurs zijn leer je alle oefeningen goed uit te voeren. De kans op blessures is hierdoor tot een minimum beperkt. Wil je effectieve begeleiding, persoonlijke aandacht en een optimaal (blijvend) resultaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake of adviesgesprek.

EenĀ eigen personal training (PT) en/of lifestyle coach? Dat kan!

Personal training (PT)
Sports-up staat bekend om de uitstekende personal training in Veldhoven. Daarom is het nu mogelijk om nog meer uit jouw training te halen door personal training in te schakelen. Onze personal training in Veldhoven zorgt ervoor dat jouw doel behaald wordt. Op deze manier bereik jij snel en op een gezonde het resultaat dat jij wilt bereiken.

Lifestyle coach
Veel mensen hebben een slecht eetpatroon dit komt vaak door een drukke levensstijl. Bij Sports-up in Veldhoven kunnen we dit voor jou veranderen. Samen met een lifestyle coach wordt er wekelijks een gewicht- en vet-meting gedaan. Met deze meting kunnen we jouw vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spiermassa) meten. Samen met je persoonlijke consultant in Veldhoven bespreek je het resultaat van de weging en hoe het programma verder verloopt. Je persoonlijke consultant zal waar nodig uw training en/of eet schema aanpassingen.