Sportschool en Fitness centrum Eindhoven

Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Vele vechtsporten

Krachttraining met en zonder begeleiding

Welkom bij Sports Up in Eindhoven.

Sports Up Healthcentre in Eindhoven is een unieke all inclusive fitness club voor iedereen. Door ons hoog serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, personal training, massagebanken en sauna voelt u zich meteen op uw gemak. Voor een betaalbare prijs geniet u van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de apparaten. Voor meer informatie klik hier.

Sporten vanaf €9.95 per maand

Bij fitness centrum Sports Up in Eindhoven kun je fitnessen met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal groepslessen. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles, om te kijken wat het beste bij jou past. Word nu lid, schrijf je hier in.

Personal training regio Eindhoven

Wil je sneller resultaat of vind je dat het niet snel genoeg gaat en wil je meer rendement uit je trainingen halen? Neem dan nu je eigen personal trainer De Personal trainers van Sports-up in Eindhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training te begeleiden. Voor meer informatie of een gratis intake klik hier.

Waar in Eindhoven zitten wij?

Fitness centrum Sports Up Is gevestigd in het bedrijfspand aan de waghemakerstraat 1d vlakbij het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is ons fitness centrum gemakkelijk te bereiken. Openingstijden van Sports-up vindt u hier.

Sportschool en Fitness Centrum Eindhoven

Fitness
U hebt bij Sports Up Healthcentre de allernieuwste apparatuur tot uw beschikking. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt bij ons optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit.
Vechtsporten
Een vechtsport kan worden beschouwd als de vorm van zelfverdedigingskunst waarin een sportief element een zeer belangrijke rol speelt, vanuit een ander perspectief gezien, een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is.
Afvallen
Iedereen wil snel afvallen met behulp van de Vacu Step en Better Belly is dit mogelijk. Bij Sports Up kunt u gebruik maken van beide producten.

Neem contact op

Klik hier