Sportschool en Fitness centrum Eindhoven

Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Vele vechtsporten

Krachttraining met en zonder begeleiding

Welkom bij Sports Up in Eindhoven.

Sports Up Healthcentre in Eindhoven is een unieke all inclusive sportschool voor iedere sporter. Door ons optimaal serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, personal training, massagebanken en sauna voelt u zich meteen op uw gemak in onze sportschool. Voor een faire prijs geniet u van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de fitness toestellen in onze sportschool in Eindhoven. Voor meer informatie klik hier.

Sporten vanaf €9.95 per maand

Bij Sports Up in Eindhoven kun je fitnessen met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt in onze sportschool ook sporten onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal fitness programmas in groepsverband. Wacht niet en kom langs voor een GRATIS proefles bij onze sportschool in Eindhoven, om te ervaren wat goed bij jou past. Word nu lid, schrijf je hier in.

Personal training regio Eindhoven

Wil je sneller resultaat of vind je dat het niet snel genoeg gaat en wil je meer effect uit je trainingen halen? Neem dan nu je eigen personal trainer. De Personal trainers van sportschool Sports-up in Eindhoven staan altijd voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende sessie te motiveren. Voor meer informatie of een gratis intake klik hier.

Waar in Eindhoven zitten wij?

Fitnesscentrum Sports Up Is gevestigd in het bedrijfspand aan de waghemakerstraat 1d vlakbij het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is ons fitnesscentrum gemakkelijk te bereiken. Openingstijden van onze sportschool in Eindhoven vindt u hier.

Sportschool en Fitnesscentrum Eindhoven

Fitness
U hebt bij Sports Up Healthcentre de allernieuwste sportschool apparatuur tot uw beschikking. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur en fitness toestellen. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt in onze sportschool in Eindhoven optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan fitness groeplessen in onze sportschool in Eindhoven. Iedereen bezoekt onze sportschool met zijn eigen doel, en wij hebben voor ieder doel een fitness groepsles die daar op aansluit. Kom eens naar onze vestiging in Eindhoven voor een gratis proefles en maak kennis met de beste en best betaalbare sportschool in Eindhoven.
Vechtsporten

Een vechtsport kan worden beschouwd als de vorm van zelfverdediging waarin een sportief element een zeer belangrijke rol speelt, vanuit een ander perspectief gezien, een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is. In onze sportschool in Eindhoven verzorgen wij verschillende vechtsport lessen, zoals judo en karate.

Afvallen

Veel mensen willen snel afvallen en maken dan gebruik van bewezen methodes zoals de Vacu Step en Better Belly. Bij Sports Up fitness centrum kunt u gebruik maken van beide programma’s. Bezoek onze sportschool in Eindhoven om kennis te maken met deze producten

Neem contact op

Klik hier