Eindhoven groepsles

Boksen

Boksen bij sports-up
in Eindhoven

Bij Sports Up in Eindhoven heb je de mogelijkheid om mee te doen met uitdagende bokslessen. Boksen is bij uitstek geschikt om je te helpen ontspannen. Daarnaast is boksen dé sport om je lichaam fit te houden.

Boksen is uitdagend omdat het een beroep doet op je lichaam en geest als geheel: uithouding; kracht; snelheid; coördinatie; lenigheid; mentale weerbaarheid; etc. etc.
Een bokser is continu in beweging: verplaatsen; verdedigen en stoten, en dit alles in oneindige combinaties van bewegingen. Boksen behoort tot de moeilijkste sporten om jezelf eigen te maken. Boksen is daarom een sport waarop je nooit uitgekeken raakt.

Vraag het onze sporters die recreatief de sport bij ons beoefenen gedurende de jaren. Boksen is en blijft voor jong en oud! Wij bieden boksen aan onder meest verantwoorde omstandigheden: gediplomeerde begeleiding en uitvoerige uitleg aan sporters van alle ins en outs rondom het boksen.

Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Wij zien erop toe dat sporters verantwoord van elkaar kunnen leren, en blijven leren. Van de sporters verwachten wij een groot respect ten opzichte van medesporters. Hiermee garanderen wij een optimale sfeer in de bokszaal.

Sports-up

Sportschool Eindhoven / Veldhoven

Openingstijden

Eindhoven / Veldhoven

Maandag – vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00 (Veldhoven tot 16:00)
Zondag: 09:00 – 16:00 (Veldhoven 09:00 – 12:00 Ladies only)

Proefles