Personal program bij

blessure &
revalidatie

 

Personal Training Programma

“ Blessure en revalidatie: waar te beginnen? ”

Het hebben van blessures kan een uitdaging zijn, maar het is belangrijk om te weten waar te beginnen als het gaat om herstel en revalidatie. Bij Sports-Up begrijpen we het belang van een gepersonaliseerd aanpak voor blessures en revalidatie, en daarom bieden we ons Personal Training Programma aan om je te begeleiden op jouw reis naar herstel.

Beweging speelt een cruciale rol bij het voorkomen en behandelen van blessures. Of je nu te maken hebt met rugpijn, een hernia, of andere blessures, blijven bewegen is essentieel voor het herstelproces. Onze ervaren trainers helpen je bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma dat gericht is op het verbeteren van je houding, het versterken van zwakke spieren en het bevorderen van een gezonde bewegingspatroon.

Door te werken aan je houding en het uitvoeren van specifieke oefeningen, kun je grote stappen zetten in het herstelproces. Onze Personal Training Programma’s zijn ontworpen om je te helpen verantwoord te blijven bewegen, waardoor je sneller herstelt en weer kunt genieten van een actief en pijnvrij leven.

Bij Sports-Up geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij blessures en revalidatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons Personal Training Programma jou kan helpen op jouw reis naar herstel en welzijn.

Acute, chronische en recidiverende rugpijn

Rugpijn kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. De echte oorzaak bepalen is niet altijd eenvoudig, meestal is het een samenspel van verschillende factoren. Niet alleen lichamelijke factoren (een slechte slaap- of zithouding, staand werk, zware lasten tillen, overgewicht, zwakke buik- of rugspieren, enz.). Maar ook psychologische, sociale en persoonlijke factoren kunnen stress gerelateerde rugpijn opwekken.

Hernia

Een hernia is een uitpuiling van schijfje tussen je wervels. Zo’n schijfje heet een tussenwervelschijf. In het midden van een tussenwervelschijf zit een zachte gel. Als die gel uitpuilt, kan dat op zenuwen drukken en deze prikkelen waardoor je erge last kan krijgen.

Hoe weet je of je een hernia hebt?

Alleen als de uitstulping op een zenuw duwt, kan dat hevige pijn in de rug en uitstralende pijn via de bil naar één been geven, soms helemaal tot in de voet. De meeste personen met een hernia hebben voortdurend felle beenpijn, vooral als ze zitten.

Maak het verschil

Ga voor resultaat en doe mee!

Werk hieraan samen met onze personal trainer Joey Borgers die al jaren ervaring heeft op het gebied van blessures en revalidatie trainingen bijvoorbeeld bij rug/nekklachten. Oefeningen uitvoeren op de juiste en correcte manier is belangrijk

Wat kunnen we bieden

– U krijgt een gratis Intake.
– Check-up
– Training en pakket op maat

 

Doordat ik elke dag last van mijn rug had, heb ik vele fysio behandelingen, chiropractors en neurologen bezocht. Jammer genoeg bleef de pijn. Via mijn huisarts kwam ik terecht bij naar Sports-Up in Eindhoven. Na een check-up met de personal coach was ik heel tevreden over het gesprek en kennis die mij werd ingebracht. Ik heb daarna een aantal lessen gehad om mijn rug sterker te maken en dat heeft super goed geholpen! Ik merkte al snel dat ik mentaal en fysiek een stuk meer kan, vooral mentaal is het super fijn voor mij ik denk niet meer constant aan de pijn. Dankzij de lessen van de personal coach bij Sports-Up Joey Borgers. Ik raad het zeker aan om dit traject te proberen, Bij Sports-Up zijn ze in staat een relatie met je op te bouwen waardoor je kan zeggen waar je behoefte aan hebt en je gehoord voelt!

Ingrid Appelhof

Elke week had ik behandelingen bij de fysio en het helpt dan altijd voor een paar dagen, maar de pijn in me rug kwam al snel terug. Elke week schoot het weer in me rug waardoor ik een paar dagen niks kon doen. Toen ben ik doorgestuurd naar Sports-Up want daar hebben ze ook een rugklachten traject om te volgen. Ik heb toen meteen een intake gepland om te kijken hoe het gesprek zou zijn. Het gesprek was echt heel fijn en heeft me ook meteen motivatie gegeven om hiermee aan de slag te gaan. Nu loop ik al 11 weken 1x in de week bij de personal coach joey borgers en er wordt echt geluisterd naar je! Mentaal heb ik een stuk minder stress en fysiek ben ik ook wat sterker geworden. Het gaat de goede kant op! Ik raad het zeker aan om dit traject te volgen.

Ryanne Smeets

Sportschool Eindhoven

    NAAM

    E-MAILADRES

    BERICHT

    intake: Blessure & revalidatie