Sports-up eindhoven

Fitness centrum eindhoven

 

24/7 open

Fitness centrum / sportschool
in Eindhoven

Maak kennis met ons

Sports-Up in Eindhoven is een modern fitness 24/7 centrum geschikt voor jong en oud. Wij bieden in onze sportschool individuele fitnesstrainingen, personal training programma’s en verschillende groepslessen. Wij bieden top trainers en een uitstekende kwaliteit omtrent jouw workout. Sports up is een next level gym waar je zin krijgt om te trainen. Voor de laagste prijs kun je fitnessen bij het beste fitness centrum van Eindhoven.

Hieronder vind je een overzicht van wat je bij Sports-Up fitness centrum in Eindhoven kunt verwachten.

Trainen met losse gewichten

Wilt u liever old school trainen met losse gewichten? Dan kunt u kiezen uit dumbells tot 40 kilo. Ook beschikken we over een ruim aanbod losse gewichten in combinatie met stangen voor een optimale krachttraining.

cardio apparatuur

Onze modern ingericht fitness centrum in Eindhoven beschikt over een ruim aantal cardio apparaten. U hoeft geen lange wachttijden te verwachten er is altijd wel een cardio toestel beschikbaar.

Vaste toestellen

Met de vaste fitnesstoestellen in ons fitness centrum in Eindhoven traint u veilig en doelbewust. Alle fitnessapparaten worden regelmatig gecontroleerd en zijn eenvoudig in te stellen.

Onze fitnessinstructeurs helpen u graag als u vragen heeft.

sportschool-eindhioven-losse-gewichten-krachttraining
Personal training programma's

Train onder begeleiding van een personal trainer van Sports-Up in Eindhoven en bereik gegarandeerd het beste resultaat.

Klik hier en bekijk de verschillende personal trainingsmogelijkheden.

Wilt u weten wat de beste personal trainingsmogelijkheden voor u zijn, neem dan contact op of maak een afspraak met een van onze personal trainers in Eindhoven.

Benchpress en squatrek

Sports-Up fitness centrum in Eindhoven is uitgerust met een aantal drukbanken (benchpress) en squatrekken. Hierbij traint u met losse halters en ontwikkelt u niet alleen een sterk lichaam maar werkt u ook aan uw core stabiliteit.

Groeplessen

Voor veel mensen is deelnemen aan een fitness groepsles extra motiverend. Samen bereik je meer dan alleen en trainen met andere stimuleert om net dat beetje extra te doen. Bezoek onze sportschool in Eindhoven en kom eens deelnemen aan een gratis proefles.

Overzicht van al onze groepslessen in Eindhoven.

Ons Fitness aanbod

 

Fitnessen voor slechts € 9,95 per maand

Bij Fitnesscentrum Sports Up in Eindhoven kun je al onbeperkt fitnessen voor € 9,95 per maand. Om resultaat te garanderen bieden wij verschillende opties aan in de vorm van trainingsschema’s, voedingsschema’s of personal training. Vind u het fijner om in groepsverband te trainen? Wij bieden ook een ruime keuze aan groepslessen aan. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles. Word lid, schrijf je in en profiteer van onze blijvend lage prijzen.

Personal training programma’s

Wil je doelgericht sporten en snel resultaat en wil je een optimaal rendement uit je trainingen halen? Kies dan voor een Personal Training Programma. Onze personal trainers in Eindhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training in onze sportschool te begeleiden. 

Groepslessen

In onze sportschool in Eindhoven kun je naast de faciliteiten van ons fitnesscentrum tevens deelnemen aan verschillende groepslessen zoals Boksen, Paaldansen, Pilates, Pump, Spinning, Total body workout en Zumba.

Onze groepslessen staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Fitnessen kun je op veel manieren. Je kunt er voor kiezen om je training helemaal zelf te bepalen. Maak je eigen trainingsschema en train alleen of samen met anderen om je fitnessdoelen te behalen.

Heb je hulp nodig, dan kun je altijd bij ons een trainingsschema vragen. Er is bij Sports-Up ook altijd begeleiding aanwezig in de vorm van onze personal trainers.

Wil je snel een maximaal resultaat boeken, dan is het trainen met een van onze personal trainers een goede aanpak. Zij weten precies wat jij nodig hebt aan trainingsarbeid om progressie te boeken. Bijvoorbeeld om af te vallen, of strakkere billen, borsten of buik te krijgen. Maar ook hoe je massa kunt maken. Je kunt kiezen uit verschillende personal training programma’s.

Kom een langs in Eindhoven voor een kennismaking of gratis eerste training.

 

Gratis proefles

Bij ons Sports-Up fitness centrum in Eindhoven kun je altijd vrijblijvend een proefles afsluiten. Zo kun je altijd zelf beleven hoe het is om in onze sportschool te trainen, voordat je een abonnement hebt afgesloten.

Meld je aan en maak een afspraak voor jouw proefles bij Sports-Up in Eindhoven. Je kunt kiezen uit een proefles fitness of een proefles bij een van de vele groepslessen die je in onze sportschool in Eindhoven kunt volgen.

“Wij sporten al jaren bij Stefan in Sports Up Eindhoven en hebben het enorm naar ons zin! Naast sporten is er ook altijd tijd voor een praatje en dat vinden wij natuurlijk ook erg gezellig. Wij blijven hier wekelijks met veel plezier trainen.”

Linda, Mia en Tonnie

“Met een vast clubje dames komen wij elke week fitnessen. Samen fitnessen is immers leuker en ook nog een veel gezelliger. Het houd om jong en vitaal en daar houden wij wel van!”

Marie Louise, Anita en Ine

Sportschool Eindhoven

    NAAM

    E-MAILADRES

    BERICHT

    Proefles