Eindhoven

Groepslessen

 

Eindhoven

Groepslessen overzicht

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen. Ieder heeft een eigen doel voor ogen met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Onze groepslessen staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Wij zien erop toe dat sporters verantwoord van elkaar kunnen leren, en blijven leren. Van de sporters verwachten wij een groot respect ten opzichte van medesporters. Hiermee garanderen wij een optimale sfeer.

Boksen
Een sport waarbij je op een uitstekende  manier beweging combineert met fitness conditietraining en krachttraining. Het helpt je motoriek verder te ontwikkelen  en stressniveau’s te verlagen.

Meer informatie

Live Spinning
Een full body workout op een indoorfiets waarbij je benen goed op de proef worden gesteld door een professionele instructeur.
Je werkt aan je kracht en conditie op de beat van de muziek door een afwisseling van staan en zitten.
Enorme boost voor je uithoudingsvermogen en de verbranding van kilocalorieën!

Meer informatie

Paaldansen
Een workout waar een danspaal centraal  staat en jij door fysieke en veeleisende  bewegingen jezelf fit kunt maken. Je ontwikkelt niet alleen kracht maar ook  flexibiliteit en zelfvertouwen!

Meer informatie

Pilates
Pilates is een workout specifiek gericht op body en mind.

Door het uitoefenen van stretch oefeningen en verschillende houdingen in combinatie met je ademhaling werk je aan je kracht, flexibiliteit en concentratievermogen.

Pilates groepslessen kun je volgen bij Sports-up in Eindhoven. Schrijf je in voor een gratis proefles om kennis te maken met Pilates in de regio Eindhoven.

Meer informatie

Power Yoga
Een workout waar je werkt aan je flexibiliteit kracht en balans. Je leert luisteren naar je lichaam en je ademhaling. Specifiek gericht op je spiergroepen en dit doe je door een mix van verschillende yoga oefeningen.

Meer informatie

Pump

Dé workout waar al je spiergroepen optimaal geactiveerd worden. dat is Pump!

Door met een stang en gewichten verschillende oefeningen te doen krijg je de beste fitness workout die je maar kunt bedenken.

Pump groepslessen kun je volgen bij Sports-up in Eindhoven. Schrijf je in voor een gratis proefles Pump.

Meer informatie

Total body Workout
Bij deze workout werk jij jezelf gedurende de hele les in het zweet waardoor je  optimaal kilocalorieën verbrandt!  Het is een combinatie van training met  gewichten, elastieken en steps waar je spieren extra worden gestimuleerd.

Meer informatie

Virtual Spinning
Een full body workout waarbij je op een energieke manier aan je kracht en conditie werkt. Er wordt gebruik gemaakt van een bioscoopscherm waar gedurende de les een uitgekozen route op af wordtt gespeeld. U zult fitter worden en uw verbranding word ook gestimuleerd!

Meer informatie

Zumba
Zumba is een dance workout geinspireerd door de Latin cultuur en levenidige muziek. Een mix van salsa en merenque zorgen dat onze body tot leven komt en je ondertussen je lichaam aan het trainen bent.

Zumba groepslessen worden gegeven bij Sports-up in Eindhoven. Schrijf je in voor een gratis proefles.

Meer informatie

Gratis proefles

Bij Sports-Up fitness centrum in Eindhoven kun je altijd vrijblijvend een proefles nemen. Zo kun je altijd zelf beleven hoe het is om in onze sportschool te trainen, voordat je een lidmaatschap afsluit.

Meld je aan en maak een afspraak voor jouw proefles bij Sports-Up in Eindhoven. Je kunt kiezen uit een proefles fitness of een proefles bij een van de vele groepslessen die je in onze sportschool in Eindhoven kunt volgen.

ONS Fitness Aanbod

 

Personal training programma’s

Wil je doelgericht sporten en snel resultaat en wil je een optimaal rendement uit je trainingen halen? Kies dan voor een Personal Training Programma. Onze personal trainers in Eindhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training in onze sportschool te begeleiden. 

Fitness centrum

Sports-up Healthcentre biedt een modern fitness centrum wvoor een betaalbare prijs. Een unieke all inclusive budget sportschool voor iedereen. Door ons hoog serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen en personal training voelt u zich meteen op uw gemak.

Kom een keer vrijblijvend sporten om kennis te maken met onze sportschool. Vanaf € 9,95 per maand geniet u in ons fitness centrum in Eindhoven van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de apparaten.

Fitness en krachttraining

Bij fitness centrum Sports Up kun je al onbeperkt fitnessen voor € 9,95 per maand. Eventueel met een trainingsschema dat wij op maat voor je maken. Je kunt ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal groepslessen. Aarzel niet en kom langs voor een GRATIS proefles. Word nu lid, schrijf je in en profiteer van onze blijvend lage prijzen.

Sportschool Eindhoven / Veldhoven

    NAAM

    E-MAILADRES

    BERICHT

    Proefles