Personal program

Fit &
Food

 

personal training Programma

“If you want better results, make better choices”

Als jij bereid bent om het beste uit je zelf te halen en je focus legt op het behalen van resultaat, is de combinatie van een fit schema en voedingsplan wat jij nodig hebt.
Zonder het aanpakken van je levensstijl waar voeding en training een hoofdrol spelen is er geen blijvend resultaat. Wij garanderen jou: Hard work pays of, even in the gym!

Voor wie

– Geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

– Beginnende en ervaren sporters

 

 

 

Inhoud programma

1. Intake gesprek omtrent doelen en wensen
2. Persoonlijk fitness schema en voedingsplan *
3. Aantal personal training sessies per week zelf te bepalen.
4. Persoonlijke uitleg voedingsplan van 30 minuten

* Wij adviseren onze leden om de vorderingen voor resultaten te behalen of te behouden om elke 6 weken je fit schema en elke 4 weken je voedingsplan te vernieuwen

Tarieven

  • Losse sessie €55,-
  • 10 weken personal training programma 1 keer per week trainen €50,- per week

 

 

 

 

Maak het verschil

Ga voor resultaat en doe mee!

Wist je dat goede voeding minstens zo belangrijk is als de trainingen die je doet? Door de juiste balans hierin te vinden zorg je voor het maximale resultaat.
Goede voeding en correcte trainingen in combinatie met voldoende rust zorgen ervoor dat je daadwerkelijk je doel behaald!
De juiste verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten zorgen dat je effectiever kunt trainen.
Door een effectievere training worden jouw wensen en doelen gegarandeerd haalbaar.

Begin 2018 begon ik met trainen omdat ik heel graag fitter wilde worden. Omdat ik niet wist wat de beste manier van trainen hiervoor was ben ik begonnen met een persoonlijke begeleiding. Het is mij heel duidelijk uitgelegd dat trainen alleen niet tot resultaat leid maar ook mijn voeding ontzettend belangrijk is. Dankzij deze hulp en begeleiding heb ik mijn doel behaald en ben ik fitter dan ooit!

Kelly Simon

“Ik ken Sports Up al een aantal jaar en vind het trainen daar altijd heel leuk omdat er een gemoedelijke sfeer hangt. Toen ik meer resultaten wilde ben ik in gesprek gegaan met een fitnessinstructeur en heb ik een aangepast schema gekregen. Mijn doel was om strakker in mijn vel te zitten en om gezonder te gaan eten. Heb toen een gesprek aangevraagd met de voedingscoach en ben toen enorm verschil gaan zien. Ik werd niet alleen strakker maar voelde me ook beter in mijn vel zitten. Voeding en sport is echt de ultieme combinatie!

Anne Fleur van de Doelen

Sportschool Eindhoven

    NAAM

    E-MAILADRES

    BERICHT

    Intake Fit & Food