Groepslessen in Eindhoven

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groeplessen in Eindhoven. Iedereen heeft zijn eigen doel met sporten en wij hebben voor ieder doel een groepsles die daar op aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining, u kunt overal mee aan de gang. Al onze groepslessen in Eindhoven staan onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur/instructrice. Deze zorgt natuurlijk voor een optimale training, maar ze motiveren u ook tijdens de lessen. Motivatie is de sleutel tot succes, en hiermee helpen wij u graag!

Spinning

Een Spinning workout is goed voor hart en vaten, je krijgt een sterk hart, het vergroot je longinhoud en is goed voor een regelmatigere bloedsomloop en soepele spieren.

Pump

Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 55 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squads, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft.

Paaldansen

Ben je op zoek naar een complete body workout? Dan is paaldansen iets voor jou!!!

Steps

Steps is een vorm van aerobics waarbij je gebruik maakt van een verhoging. Deze verhoging noemen we een step. De step kan op verschillende hoogtes afgesteld worden zodat er op verschillende niveaus getraind kan