Sportschool en Fitness centrum Eindhoven

Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Vele vechtsporten

Krachttraining met en zonder begeleiding

Welkom bij Sports Up in Eindhoven.

Waar in Eindhoven zitten wij?

Sportschool en Fitnesscentrum Eindhoven

Fitness
Sports Up Healthcentre biedt als sportschool in Eindhoven de allernieuwste apparatuur. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur en fitness toestellen. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt in onze sportschool in Eindhoven optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide programma aan fitness groeplessen in onze sportschool in Eindhoven. Iedereen bezoekt een sportschool met een eigen individuele doelstelling, en als sportschool hebben wij voor ieder doel een fitness groepsles die daar op aansluit. Kom eens naar onze sportschool in Eindhoven voor een gratis proefles en maak kennis met het beste en best betaalbare fitnesscentrum in Eindhoven.
Vechtsporten
In onze sportschool kunt u ook deelnemen aan diverse vechtsporten. Een vechtsport kan worden beschouwd als de vorm van zelfverdediging waarin een sportief element een zeer belangrijke rol speelt. Vanuit een ander perspectief gezien is het een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is. In onze sportschool in Eindhoven verzorgen wij verschillende vechtsport lessen, zoals judo en karate. Kom eens langs voor een kennismaking of vrijblijvende proefles.
Afvallen
Ook in Eindhoven gaan veel mensen naar de sportschool met als doel om af te vallen. Vaak willen we snel afvallen voor een speciale gelegenheid of voor de vakantie en maken dan gebruik van bewezen methodes zoals de Vacu Step en Better Belly. Bij Sports Up fitness centrum kunt u gebruik maken van beide programma’s. Bezoek onze sportschool in Eindhoven eens om kennis te maken met deze mogelijkheden om snel en doeltreffend af te vallen. Wilt u voorkomen dat de afgevallen kilo’s er toch weer gaan aankomen, zorg dan voor een goede opvolging na een afvaltraject. Alleen door regelmatig te bewegen en door een gezonde voeding blijft u op gewicht. Een regelmatig bezoek aan een motiverende en gezellige sportschool zoals Sport-up in Endhoven helpt u om gemotiveerd te blijven. Kom eens voorbij om kennis te maken en de sfeer te proeven. U mag altijd gebruik maken van een gratis proefles.

Op zoek naar een Sportschool of Fitnesscentrum in Eindhoven?