Sportschool en Fitness centrum Eindhoven

Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Vele vechtsporten

Krachttraining met en zonder begeleiding

Wil jij 2020 goed beginnen?

Word dan lid van Sports Up. De beste en leukste sportschool van Eindhoven!

Sport GRATIS tot februari en betaal geen inschrijfkosten!

Samen met onze fitness instructeurs bereiken we jouw doelen!

Schrijf je nu in!

Sports Up, de beste sportschool in Eindhoven.

Sports Up Healthcentre in Eindhoven is een unieke all inclusive sportschool voor jong en oud. Door ons unieke service-niveau en ruim aanbod aan fitness faciliteiten zoals fitness, groepslessen, personal training en massagebanken voelt u zich meteen op uw gemak in onze sportschool. Voor een lage prijs geniet u van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de fitness apparaten in onze moderne sportschool in Eindhoven.
Voor meer informatie klik hier.

een Sportschool voor slechts €9,95 per maand

Bij Sports Up in Eindhoven kun je in onze sportschool fitnessen met een trainingsschema dat wij persoonlijk voor je maken. Je kunt in onze sportschool ook fitnessen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal fitness groepslessen. Twijfel niet en kom voor de beste  sportschool en een GRATIS try out naar ons fitnesscentrum in Eindhoven, om te kijken wat het beste bij jou past. Word nu lid, schrijf je hier in

Personal training regio Eindhoven

Wil je naar de sportschool voor meer resultaat of vind je dat de progressie niet snel genoeg gaat en wil je meer effect uit je bezoeken aan de sportschool halen? Kies dan voor sporten met een eigen personal trainer. De Personal trainers van sportschool Sports-up in Eindhoven staan altijd voor je klaar om je tijdens het eerstvolgende bezoek aan de onze sportschool in Eindhoven te helpen. Meer informatie of een gratis proefles in ons fitness-centrum in Eindhoven  klik hier.

Waar in Eindhoven zit onze sportschool?

Fitnesscentrum / sportschool Sports Up Is gevestigd in het bedrijfspand aan de waghemakerstraat 1d vlakbij het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is onze sportschool / fitnesscentrum snel te bereiken.

Je mag altijd een keer gratis en vrijblijvend komen sporten in onze sportschool in Eindhoven. 

Openingstijden van onze sportschool in Eindhoven vindt u hier.

Sportschool en Fitnesscentrum Eindhoven

Fitness
Sports Up Healthcentre biedt als sportschool in Eindhoven de allernieuwste apparatuur. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur en fitness toestellen. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt in onze sportschool in Eindhoven optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide programma aan fitness groeplessen in onze sportschool in Eindhoven. Iedereen bezoekt een sportschool met een eigen individuele doelstelling, en als sportschool hebben wij voor ieder doel een fitness groepsles die daar op aansluit. Kom eens naar onze sportschool in Eindhoven voor een gratis proefles en maak kennis met het beste en best betaalbare fitnesscentrum in Eindhoven.
Vechtsporten
In onze sportschool kunt u ook deelnemen aan diverse vechtsporten. Een vechtsport kan worden beschouwd als de vorm van zelfverdediging waarin een sportief element een zeer belangrijke rol speelt. Vanuit een ander perspectief gezien is het een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is. In onze sportschool in Eindhoven verzorgen wij verschillende vechtsport lessen, zoals judo en karate. Kom eens langs voor een kennismaking of vrijblijvende proefles.
Afvallen
Ook in Eindhoven gaan veel mensen naar de sportschool met als doel om af te vallen. Vaak willen we snel afvallen voor een speciale gelegenheid of voor de vakantie en maken dan gebruik van bewezen methodes zoals de Vacu Step en Better Belly. Bij Sports Up fitness centrum kunt u gebruik maken van beide programma’s. Bezoek onze sportschool in Eindhoven eens om kennis te maken met deze mogelijkheden om snel en doeltreffend af te vallen. Wilt u voorkomen dat de afgevallen kilo’s er toch weer gaan aankomen, zorg dan voor een goede opvolging na een afvaltraject. Alleen door regelmatig te bewegen en door een gezonde voeding blijft u op gewicht. Een regelmatig bezoek aan een motiverende en gezellige sportschool zoals Sport-up in Endhoven helpt u om gemotiveerd te blijven. Kom eens voorbij om kennis te maken en de sfeer te proeven. U mag altijd gebruik maken van een gratis proefles.

Op zoek naar een Sportschool of Fitnesscentrum in Eindhoven?