Sportschool en Fitness centrum Eindhoven

Veel groepslessen | Spinning, Zumba, BBB en nog veel meer

Vele vechtsporten

Krachttraining met en zonder begeleiding

Welkom bij Sports Up in Eindhoven.

Sports Up Healthcentre in Eindhoven is een unieke all inclusive sportschool voor iedere sporter. Door ons unieke serviceniveau en ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, personal training, massagebanken en sauna voelt u zich meteen op uw gemak in onze sportschool. Voor een lage prijs geniet u van de rust en ruimte, zonder wachtrijen bij de fitness toestellen in onze vestiging in Eindhoven. Voor meer informatie klik hier.

Sporten voor slechts €9,95 per maand

Bij Sports Up in Eindhoven kun je fitnessen met een fitness programma dat wij persoonlijk voor je maken. Je kunt in onze sportschool ook trainen onder begeleiding van een Personal trainer en we bieden een groot aantal fitness programmas in groepsverband. Twijfel niet en kom langs voor een GRATIS proefles bij ons fitnesscentrum in Eindhoven, om te beleven wat het beste bij jou past. Word nu lid, schrijf je hier in.

Personal training regio Eindhoven

Wil je beter resultaat of vind je dat het niet snel genoeg gaat en wil je meer rendement uit je trainingen halen? Kies dan nu je eigen personal trainer. De Personal trainers van sportschool Sports-up in Eindhoven staan al voor je klaar om je tijdens je eerstvolgende training te begeleiden. Voor meer informatie of een gratis proefles klik hier.

Waar in Eindhoven zitten wij?

Fitnesscentrum Sports Up Is gevestigd in het bedrijfspand aan de waghemakerstraat 1d vlakbij het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is onze sportschool eenvoudig te bereiken. Openingstijden van onze sportschool in Eindhoven vindt u hier.

Sportschool en Fitnesscentrum Eindhoven

Fitness
Sports Up Healthcentre biedt als sportschool in Eindhoven de allernieuwste apparatuur. Van krachtapparatuur tot cardio-apparatuur en fitness toestellen. Of u nu uw spiermassa wilt vergroten of aan uw conditie wil werken, u kunt in onze sportschool in Eindhoven optimaal aan de slag.
Groepslessen
Maak kennis met ons uitgebreide programma aan fitness groeplessen in onze sportschool in Eindhoven. Iedereen bezoekt een sportschool met een eigen individuele doelstelling, en als sportschool hebben wij voor ieder doel een fitness groepsles die daar op aansluit. Kom eens naar onze sportschool in Eindhoven voor een gratis proefles en maak kennis met het beste en best betaalbare fitnesscentrum in Eindhoven.
Vechtsporten
In onze sportschool kunt u ook deelnemen aan diverse vechtsporten. Een vechtsport kan worden beschouwd als de vorm van zelfverdediging waarin een sportief element een zeer belangrijke rol speelt. Vanuit een ander perspectief gezien is het een sport waarbij er een element van gevecht aanwezig is. In onze sportschool in Eindhoven verzorgen wij verschillende vechtsport lessen, zoals judo en karate. Kom eens langs voor een kennismaking of vrijblijvende proefles.
Afvallen
Ook in Eindhoven gaan veel mensen naar de sportschool met als doel om af te vallen. Vaak willen we snel afvallen voor een speciale gelegenheid of voor de vakantie en maken dan gebruik van bewezen methodes zoals de Vacu Step en Better Belly. Bij Sports Up fitness centrum kunt u gebruik maken van beide programma’s. Bezoek onze sportschool in Eindhoven eens om kennis te maken met deze mogelijkheden om snel en doeltreffend af te vallen. Wilt u voorkomen dat de afgevallen kilo’s er toch weer gaan aankomen, zorg dan voor een goede opvolging na een afvaltraject. Alleen door regelmatig te bewegen en door een gezonde voeding blijft u op gewicht. Een regelmatig bezoek aan een motiverende en gezellige sportschool zoals Sport-up in Endhoven helpt u om gemotiveerd te blijven. Kom eens voorbij om kennis te maken en de sfeer te proeven. U mag altijd gebruik maken van een gratis proefles.

Op zoek naar een Sportschool of Fitnesscentrum in Eindhoven?